bild - logga
Mobila utgåvan
Enter
bild - blommor
start
film
foto
gästbok
bloggar
paintball
webshop
mobilen
crew
spex
nöjesguide
krönikor

inloggning
ny medlem
medlemmar

admin
logout
RSS 2.0


Efter många förfrågningar erbjuder vi nu möjligheten att skaffa sig en bakis t-shirt till överkomligt pris. Fler modeller än dom nuvarande kommer att dyka upp i och med tidens gång. Finns det önskemål om andra plagg eller tryck så är det bara att höra av sig så ska vi se vad vi kan lösa.

Betalningar, frakt, returer och allt sånt sköts utav ett företag som är mer lämpat för sådant än vad vi som privatpersoner är, vilket också kan tänkas inge lite köptrygghet. Vi har små vinstmarginaler på plaggen för att hålla priset nere för våra trogna besökare, och all ev vinst kommer gå till tävlingar för besökarna eller dylikt.

Pågående kampanj: Köp en bakis tshirt och få en liten present! Ta en bild på dig själv med tshirten på och maila till rajban@bakis.se, skicka med ditt namn och adress så kontrollerar vi om du gjort ett köp och sedan skickar vi en liten present med posten (det ligger mycket sånt och skräpar på redaktionen =). Bilden på dig kommer sedan att publiceras här på sidan och alla blir glada. Gäller så långt lagret räcker.

Till butiken >>