bild - logga
Mobila utgåvan
Enter
bild - blommor
start
film
foto
gästbok
bloggar
paintball
webshop
mobilen
crew
spex
nöjesguide
krönikor

inloggning
ny medlem
medlemmar

admin
logout
RSS 2.0

Visste du att du numera kan besöka bakis.se via din mobiltelefon eller motsvarande trådlöst tillhygge? Det enda kravet är att din mobilbrowser kan köra html-sidor, vilket de nyare mobilerna kan. Testa så får du se, adressen är såklart www.bakis.se och om vi anser att din mobil duger så kommer du att hamna på den mobila avdelningen per automatik.

En av fördelarna är att man nu kan posta inlägg i gästboken om man är ute och svirar på krogen till exempel, eller om man är på semester i ett fjärran land. Fler saker som erbjuds via mobiltjänsten är bland annat nedladdningsbara bakgrunder och ringsignaler till din telefon, som vi gjort. I stor utsträckning...

Bakgrundsbilder tillhandahålls i .jpg med det lite udda formatet 176x182 pixlar och passar förhoppningsvis de flesta mobiler i storlek, max 10Kb. Signaler förekommer i huvudsak som .mp3 format och har då mixats ihop på lämpligt sätt, max 500Kb. Vi tar själklart inget betalt utan det skulle isåfall vara operatören som tar betalt för dataöverföringen, vilket sällan blir många kronor.