bild - logga
Mobila utgćvan
Enter
bild - blommor
Information:
Skriv ett inlÀgg!
Glöm inte att skriva nÄgra rader i vÄran gÀstbok innan du lÀmnar sidan.
Bli medlem
Du fÄr inte missa att bli medlem pÄ vÄr sida. Genom att bli medlem kan du fÄ veta nÀr nya saker hÀnder hÀr pÄ sidan.
LĂ€gg upp en bild!
Har du har nÄgon rolig bild som du tycker skulle passa pÄ vÄr sida? GÄ in pÄ besökarnas bilder och lÀgg upp den.
Länkar:
Nomad SprÄkresor
djungeltrumman.se
maestos egna sida
Nya medlemmar:
rfdsggdhgeed
ljdwefdsyroxlk
ljdedseyrobgh
ljdwefdsyrovpk
Bli medlem?
start
film
foto
gästbok
bloggar
paintball
webshop
mobilen
crew
spex
nöjesguide
krönikor

inloggning
ny medlem
medlemmar

admin
logout
RSS 2.0

Lite läsning.
Pć denna sida kan du hitta lite historier som vi i crew knćpat ihop. De handlar om allt mellan himmel ć jord och vi tror du kan fć lite trevlig läsning om du tar dig tiden att titta igenom dem.

Rubriker:
Blue Ocean Strategy29/01/09
Va kvinnor frÄn Venus sa du?15/05/07
>> Komma hÀr och snacka om jÀmstÀlldhet13/06/06
Konsten att ragga..08/06/06
Varför blir de aldrig som man tÀnkt sig?15/03/06
Öppen inbjudan!13/02/06
Jag Àr en buffé-torsk!06/02/06
Waiting for my real life to begin29/12/05
GÀstkrönika: Att vara tjej...05/12/05
Det blÄögda Sverige17/11/05
SingeltrÀsket11/10/05
What becomes of the broken hearted?03/10/05
GÀstkrönika: MisÀren och GentlemÀnnen25/09/05
Krogens nya ansikte luktar kass21/09/05
Den girige svensken23/06/05
Vad hÀnde med den gedigna skolavslutningen?16/05/05
Varför tröttnar man aldrig pÄ öl?04/05/05
Skitan har mist sin charm!07/04/05
Synden Straffar Sig SjÀlv..06/04/05


Komma hÀr och snacka om jÀmstÀlldhet

Av: Measto
13/06/06

PÄ förekommen anledning och diverse hÀtska diskussioner blir jag helt enkelt tvungen att göra klart en del saker i form av en krönika. DÄ herr Green gÄtt och blivit vÄrt kÀnslosamma och grubblande ansikte kommer jag att vidhÄlla vid min bittra och nÄgot pessimistiska instÀllning till samhÀllet. Men de Àr ju sÄ, ska man gÄ runt och vara glad och tycka allt Àr som det ska skapas ingen revolution eller vad Àr det man brukar sÀga? Eller Àr det bara jag som sÀger sÄ kanske, mÄ sÄ vara.

"

Sommarn Àr bara barnet, Àr det inte underbart sÄ sÀg"Vart vill jag komma med det hela dĂ„, jo det handlar om de förvridna könsrollerna hĂ€r och dĂ„ snackar jag inte om vĂ„r Ă€lskade Gudrun Schyman som lĂ€gger sin skattebetalda lön pĂ„ att propagera för om mannens eller kvinnans namn ska stĂ„ överst pĂ„ gravstenen (mĂ„ kvinnan fĂ„ ligga snart
) Nej vad det Ă€r jag svamlar om Ă€r damerna fruktansvĂ€rda överlĂ€ge pĂ„ krogen. Enligt mina senare erfarenheter har jag insett att töserna verkligen inte tror att det finns nĂ„gon skillnad mellan kvinnor och mĂ€ns chanser för ragg pĂ„ krogen. Jag ser hĂ€rmed som min plikt att göra klart saker och ting i frĂ„gan.

Jag skulle vilja skapa ett ordsprÄk för detta dilemma, en dam som gÄr ut pÄ krogen och söker ragg av nÄgot slag kommer med 100 % sÀkerhet att fÄ hem en karl samma kvÀll. NÄgot annat Àr helt befÀngt! Jag tror inte kvinnor anar hur mycket skitsnack och smöriga kommentarer i sÀllskap med alldeles för dyra och sliskiga bjuddrinkar som allt tillsammans endast Àr ett desperat försök frÄn en man att fÄ sig ett nyp. Men sÄ kan det ju inte vara? Han va ju sÄ trevlig den dÀr grekiske bartendern nere pÄ Zakynthos som sa att jag hade sÄ fina ögon och det vackraste leende han nÄgonsin hade sett, sen knullade han skiten ur mig pÄ hotellet samma kvÀll och jag fick bita i kudden. Intet nytt under solen dÀr inte, mÀnnen Àr sig lika oavsett varifrÄn de kommer i vÀrlden. Och det Àr vÀl inte sÄ konstigt, det finns en drivelse medfött hos oss alla och det Àr att föra sina gener vidare, jag tror samma drift finns hos damerna men kanske tillÄter inte samhÀllet dem att vara lika frisprÄkiga
i sitt uttryck. Och det ska jag sĂ€ga att det spelar ingen roll om det handlar om den dĂ€r kĂ€nsliga killen som vill gĂ„ lugnt fram och verkligen lĂ€ra kĂ€nna sin date över en kaffe latte och en bit flottig cheesecake, sĂ€ger hans date plötsligt att ”du vill inte gĂ„ in pĂ„ toan och ligga lite kanske” sĂ„ skulle det förvĂ„na mig om han droppa dricksen pĂ„ bordet och sprang dĂ€rifrĂ„n.

"
MĂ„nga pussar"Vart va jag nÄgonstans, jag sitter hÀr och drömmer mig bort i flottiga bakverk samtidigt som jag kÀnner mig som en dryg snuskgubbe, men sÄnt Àr det, jag Àr man och det tÀnker jag inte sticka under stol med. Nej jag vill att den hÀr tesen testas pÄ allvar, jag vill ha en tjej och en kille, bÀgge spelar i samma liga, det vill sÀga dom ser lika bra ut. BÀgge fÄr en drink-budget och en nice outfit, deras uppdrag Àr att under ett antal timmar pÄ krogen försöka hÄngla upp sÄ mÄnga personer av det andra könet som möjligt och i slutet av kvÀllen fÄ följa med upstairs hos en person och göra det dÀr vackra. Skulle detta sluta med att mannen vinner sÄ lovar jag att jag ska ta tillbaka allt jag nÄgonsin sagt samt att jag ska stÀlla upp i valet med ett eget parti som propagerar för kvinnans ökade inflytande pÄ krogen. Jag mÄ lÄta kaxig och överlÀgsen hÀr men det finns nog inget i vÀrlden jag Àr sÄ sÀker pÄ som det hÀr. Ni kvinnor som sitter och tÀnker att jag skriver en massa skit och att sÄ hÀr inte alls Àr fallet kan jag bara ge rÄdet, testa. NÀsta gÄng ni Àr ute pÄ krogen, gÄ fram till en attraktiv karl pÄ dansgolvet eller i baren eller var som helst, visa att du Àr intresserad. SÄ lÀnge denna man inte Àr upptagen alternativt homosexuell sÄ finns en mycket stor chans att han blir intresserad eller i varje fall smickrad av ditt sÀtt att agera.

Ut och testa denna tes nu, Green Àr singel och bangar sÀkerligen inte pÄ att bli bjuden pÄ en kaffe latte och en svettig bakelse och ger ni honom dÄ frÄgan om det dÀr med toaletten sÄ ska vi se om han Àr kÀnslosam och grubblande nog för att droppa dricksen och gÄ dÀrifrÄn.

Sommarn Àr bara barnet, Àr det inte underbart sÄ sÀg!
MĂ„nga pussar!

/Measto