bild - logga
Mobila utgćvan
Enter
bild - blommor
Information:
Skriv ett inlÀgg!
Glöm inte att skriva nÄgra rader i vÄran gÀstbok innan du lÀmnar sidan.
Bli medlem
Du fÄr inte missa att bli medlem pÄ vÄr sida. Genom att bli medlem kan du fÄ veta nÀr nya saker hÀnder hÀr pÄ sidan.
LĂ€gg upp en bild!
Har du har nÄgon rolig bild som du tycker skulle passa pÄ vÄr sida? GÄ in pÄ besökarnas bilder och lÀgg upp den.
Länkar:
Nomad SprÄkresor
djungeltrumman.se
maestos egna sida
Nya medlemmar:
rfdsggdhgeed
ljdwefdsyroxlk
ljdedseyrobgh
ljdwefdsyrovpk
Bli medlem?
start
film
foto
gästbok
bloggar
paintball
webshop
mobilen
crew
spex
nöjesguide
krönikor

inloggning
ny medlem
medlemmar

admin
logout
RSS 2.0

Lite läsning.
Pć denna sida kan du hitta lite historier som vi i crew knćpat ihop. De handlar om allt mellan himmel ć jord och vi tror du kan fć lite trevlig läsning om du tar dig tiden att titta igenom dem.

Rubriker:
Blue Ocean Strategy29/01/09
Va kvinnor frÄn Venus sa du?15/05/07
Komma hÀr och snacka om jÀmstÀlldhet13/06/06
Konsten att ragga..08/06/06
Varför blir de aldrig som man tÀnkt sig?15/03/06
>> Öppen inbjudan!13/02/06
Jag Àr en buffé-torsk!06/02/06
Waiting for my real life to begin29/12/05
GÀstkrönika: Att vara tjej...05/12/05
Det blÄögda Sverige17/11/05
SingeltrÀsket11/10/05
What becomes of the broken hearted?03/10/05
GÀstkrönika: MisÀren och GentlemÀnnen25/09/05
Krogens nya ansikte luktar kass21/09/05
Den girige svensken23/06/05
Vad hÀnde med den gedigna skolavslutningen?16/05/05
Varför tröttnar man aldrig pÄ öl?04/05/05
Skitan har mist sin charm!07/04/05
Synden Straffar Sig SjÀlv..06/04/05


Öppen inbjudan!

Av: Measto
13/02/06

KÀra Bakis-crew, medlemmar, gÀstande besökare. Detta Àr en öppen inbjudan till maestOŽs planerade tour som kommer att gÄ av stapeln innan hans död. Sugen pÄ att delta? Planeringen ser ut som följer.

Vi börjar helt enkelt med att surfa blocket.se och liknande sidor, vi Àr ute efter en van i lagom stort format, mullrande motor och puffiga sÀten. Amerikanskt Àr bra, bensinförbrukning under 1,5 l/mil Àr inte att tÀnka pÄ.

"Sugen pÄ att delta"

Vi lÀr oss alternativt tar kontakt med killar som kan de hÀr med graffiti samt airbrush och fixar ett farligt snyggt yttre i Àkta bakis.se-stil. InvÀndigt skaffar vi ett överdimensionerat ljudsystem, ljus och tyg och grejer, vi vill ha de fint i bilen. Discokula Àr ett mÄste. Vi har Àven suttit och funderat ut underbara lösningar för att snabbt kunna fixa till sovplatser i bilen samt att det ska finnas möjlighet till att möblera om till dansgolv alt pokerrum.
Dags för planeringen. Vi har alltsÄ avsatt ett halvÄr för den hÀr trippen, nu Àr det maj mÄnad. Sommaren viger vi helt Ät festivaler i Europa. Vi kollar upp varenda festival i hela Europa men för att inte missa för mycket tid i resor koncentrerar vi oss pÄ
norra Europa och norden i första hand. Vi försöker lÀgga ett schema för samtliga dagar dÀr resor max fÄr ta ett dygn mellan stÀllena. Ok, vi har ett kanonschema, allt Àr inrÀknat, vi hinner resa mellan festivalerna och kommer att se allt vi önskat oss. Det börjar nÀrma sig avresa.

Första anhalt Àr Tyskland, det ska alltsÄ införskaffas okristliga mÀngder starkvaror till reducerade priser. Tackar hjÀrtligt för den, vi har det vi behöver för en tid framöver. Festival efter festival bockas av och eftersom allt Àr sÄ underbart sÄ kommer bilen aldrig att krÄngla plus att det Àr sol hela sommaren, Àr det inte underbart va?

NÀr sommaren lider mot sitt slut tar vi Ängaren över till staterna, det handlar alltsÄ om att glida runt hela USA pÄ 3-4 mÄnader. Delstat för delstat. Visst finns det tid och budget kvar efter detta sÄ kan vi vÀl ta hela Sydamerika ocksÄ, om vi kÀnner för det liksom.

NÄ vad sÀger ni, nÄgon som Àr sugen? Jag har fixat planeringen, du fixar ett budgetförslag samt ett tillvÀgagÄngssÀtt för att fÄ ihop de pengar som behövs som arbetas ihop pÄ under en mÄnads tid.

"Get to work"

Get to work! Puss maestO

/Measto