bild - logga
Mobila utgćvan
Enter
bild - blommor
Information:
Skriv ett inlÀgg!
Glöm inte att skriva nÄgra rader i vÄran gÀstbok innan du lÀmnar sidan.
Bli medlem
Du fÄr inte missa att bli medlem pÄ vÄr sida. Genom att bli medlem kan du fÄ veta nÀr nya saker hÀnder hÀr pÄ sidan.
LĂ€gg upp en bild!
Har du har nÄgon rolig bild som du tycker skulle passa pÄ vÄr sida? GÄ in pÄ besökarnas bilder och lÀgg upp den.
Länkar:
Nomad SprÄkresor
djungeltrumman.se
maestos egna sida
Nya medlemmar:
rfdsggdhgeed
ljdwefdsyroxlk
ljdedseyrobgh
ljdwefdsyrovpk
Bli medlem?
start
film
foto
gästbok
bloggar
paintball
webshop
mobilen
crew
spex
nöjesguide
krönikor

inloggning
ny medlem
medlemmar

admin
logout
RSS 2.0

Lite läsning.
Pć denna sida kan du hitta lite historier som vi i crew knćpat ihop. De handlar om allt mellan himmel ć jord och vi tror du kan fć lite trevlig läsning om du tar dig tiden att titta igenom dem.

Rubriker:
Blue Ocean Strategy29/01/09
Va kvinnor frÄn Venus sa du?15/05/07
Komma hÀr och snacka om jÀmstÀlldhet13/06/06
Konsten att ragga..08/06/06
Varför blir de aldrig som man tÀnkt sig?15/03/06
Öppen inbjudan!13/02/06
Jag Àr en buffé-torsk!06/02/06
Waiting for my real life to begin29/12/05
GÀstkrönika: Att vara tjej...05/12/05
Det blÄögda Sverige17/11/05
SingeltrÀsket11/10/05
>> What becomes of the broken hearted?03/10/05
GÀstkrönika: MisÀren och GentlemÀnnen25/09/05
Krogens nya ansikte luktar kass21/09/05
Den girige svensken23/06/05
Vad hÀnde med den gedigna skolavslutningen?16/05/05
Varför tröttnar man aldrig pÄ öl?04/05/05
Skitan har mist sin charm!07/04/05
Synden Straffar Sig SjÀlv..06/04/05


What becomes of the broken hearted?

Av: Green
03/10/05

Krönikan som du precis börjat lÀsa handlar om kÀrlek. NÀr den Àr som bÀst, och nÀr den tar slut.

För tvÄ veckor sedan blev jag dumpad. För tvÄ veckor sedan stog jag i hallen hos mitt ex Ä lilleskutt-bölade.Kanske inte va mitt stoltaste ögonblick men sÄ var det.
Hon, min stora kÀrlek, stog framför mig och sa till mig att hennes kÀnslor för mig inte fanns kvar.Jag kommer ihÄg det exakta ögonblicket mitt hjÀrta krossades.

"

Nu har det gÄtt tvÄ veckor och det kÀnns bÀttre"

Först blev jag alldeles tom.Jag kopplade bort allt. Jag kunde se att hon fortfarande pratade med mig men jag kunde inte höra nÄgra ord. Allt blev bara ett grötigt eko. Det va som om jag drunknade i min egen tomhet. Sen kom det. Det var som om mitt hjÀrta slets frÄn sitt fÀste, frös till is, och sedan exloderade.

Att bli dumpad Àr nÄgot som man inte pÄ nÄgot sÀtt kan förbereda sig pÄ. Hur sÀker man Àn Àr pÄ att det ska hÀnda sÄ blir det ÀndÄ som ett slag i magen. Det Àr helt sjukt hur allt kan vÀnda. Att man kan gÄ frÄn att ha varit sÄ smittsamt lycklig till obeskrivligt olycklig pÄ ett ögonblick. Men sjÀlva dumpningen Àr ju ta mig fan inte det vÀrsta! Det vÀrsta Àr perioden som kommer efter. Den perioden av veckolÄnga dagar av uppgivenhet och förtvivlan. Varenda dag Àr som en lÄng plÄgsam jÀvla mardröm. Man sitter hemma Ä grinar och ransakar sig sjÀlv till musik som man nÀsta blir tÄrögd till under normala omstÀndigheter.
Man har gett allt. Men hur mycke man Àn har anstrÀngt sig sÄ rÀckte det inte till. Allt Àr förgÀves. Minnena av henne som konstant spelas upp i huvet. Alla dom smÄ sakerna som med henne som gör henne sÄ speciell. Jag kan fortfarande höra hennes skratt. kÀnna doften av hennes parfym och smaken av henne finns fortfarande i min mun. Vad jag Àn gör sÄ blir hon aldrig min igen. Hur fan kunde jag vara sÄ jÀvla naiv att jag trodde att de verkligen skulle funka. Att denna relationen skulle hÄlla och bli nÄgonting riktigt bra. Allt började ju sÄ bra! Allt började helt perfekt! Jag var sÄ in i helvete lycklig! Jag har gÄtt pÄ moln hela sommaren. Och nu Àr allt över.

Jag kan inte lÄta bli att fundera pÄ hur det kunde ha blivit. Hur hade vÄr relation sett ut om nÄgot Är? Hade vi kanske bott ihop? NÀr man ser sig sjÀlv tillsammans med nÄgon.

"Kanske inte va mitt stoltaste ögonblick men sÄ var det"

NĂ„gon
man verkligen vill va med, sÄ Àr det jÀvligt svÄrt att bara krossa den bilden. Man inser att man har önskat sig mycke skitsaker genom Ären. Men allt annat Àn kÀrlek kÀnns fruktansvÀrt irrelevant just nu. Om man inte Àr lycklig sÄ spelar inget annat nÄgon roll.

Jag kan med lÀtthet sÀga att jag har aldrig mÄtt sÄ dÄligt som jag mÄdde dom första dagarna. NÀr man varken kan sova eller Àta. Man spenderar varje vaken stund Ät att grÄta och grubbla. Och man mÄr ju inte direkt bÀttre av att det enda man fÄr i sig Àr kaffe och en jÀvla massa ciggaretter. Hennes tandborste stÄr fortfarande kvar pÄ toaletten och hennes pyamasbyxor ligger forfarande kvar pÄ "hennes" sida av sÀngen. Jag funderar pÄ hur lÀnge de ska ta tills jag kan förmÄ mig att slÀnga hennes tandborste. Hur lÀnge till ska jag behöva grubbla och kÀnna den pÄtagliga tomheten som konstant pÄverkar min vardag. Det Àr nog mitt
stora problem. Jag tÀnker för mycke. Jag Àr en grubblare. Och det Àr inte direkt en fördel i den hÀr situationen.

Nu har det gÄtt tvÄ veckor och det kÀnns bÀttre. Inte bra..men bÀttre. Men man Àr liksom inte "hel" Àn. Det Àr fortfarande bitar som mÄste pusslas ihop. Nu har jag den svÄraste biten framför mig. Och va kan det vara tÀnker du sÀkert nu. Jo min vÀn, nu ska jag ge upp allt hopp om att fÄ tillbaks henne. Det sista som överger en mÄste man nu ignorera, förtrÀnga och slutligen glömma bort. Jag vet att det Àr en i stort sett omöjlig uppgift. En sÄn kvinna glömmer man inte i första taget. Hon kommer alltid finnas kvar nÄgonstans lÄngt inne. FastbrÀnd. Ett ex man aldrig riktigt kommer över.

Nu undrar du sÀkert varför jag över huvudet taget övervÀger att skriva en krönika om det hÀr.

"Men allt annat Àn kÀrlek kÀnns fruktansvÀrt irrelevant just nu"

Jag skriver helt enkelt det hÀr i rent terapeftiskt syfte. För min skull. Sen om nÄn tycker att det Àr intressant lÀsning sÄ fÄr jag vÀl bjuda pÄ det.

Sisst gÄng jag skrev en krönika sÄ beskrev jag vad som dÄ var den vÀrsta dagen hittills i mitt liv. Jag kan nu utan tvivel meddela att söndagen för tvÄ veckor sedan, den 18 september, toppar nu listan med hÀstlÀngder. Men va har jag lÀrt mig den hÀr gÄngen. Man ska aldrig ta nÄgot för givet. Jag har Àven kommit under fund med att ordsprÄket "what doesnt kill you makes you stronger" Àr nog förmodligen det sÀmsta som nÄgonsin myntats.

/Green