bild - logga
Mobila utgćvan
Enter
bild - blommor
Information:
Skriv ett inlÀgg!
Glöm inte att skriva nÄgra rader i vÄran gÀstbok innan du lÀmnar sidan.
Bli medlem
Du fÄr inte missa att bli medlem pÄ vÄr sida. Genom att bli medlem kan du fÄ veta nÀr nya saker hÀnder hÀr pÄ sidan.
LĂ€gg upp en bild!
Har du har nÄgon rolig bild som du tycker skulle passa pÄ vÄr sida? GÄ in pÄ besökarnas bilder och lÀgg upp den.
Länkar:
Nomad SprÄkresor
djungeltrumman.se
maestos egna sida
Nya medlemmar:
rfdsggdhgeed
ljdwefdsyroxlk
ljdedseyrobgh
ljdwefdsyrovpk
Bli medlem?
start
film
foto
gästbok
bloggar
paintball
webshop
mobilen
crew
spex
nöjesguide
krönikor

inloggning
ny medlem
medlemmar

admin
logout
RSS 2.0

Lite läsning.
Pć denna sida kan du hitta lite historier som vi i crew knćpat ihop. De handlar om allt mellan himmel ć jord och vi tror du kan fć lite trevlig läsning om du tar dig tiden att titta igenom dem.

Rubriker:
Blue Ocean Strategy29/01/09
Va kvinnor frÄn Venus sa du?15/05/07
Komma hÀr och snacka om jÀmstÀlldhet13/06/06
Konsten att ragga..08/06/06
Varför blir de aldrig som man tÀnkt sig?15/03/06
Öppen inbjudan!13/02/06
Jag Àr en buffé-torsk!06/02/06
Waiting for my real life to begin29/12/05
GÀstkrönika: Att vara tjej...05/12/05
Det blÄögda Sverige17/11/05
SingeltrÀsket11/10/05
What becomes of the broken hearted?03/10/05
>> GÀstkrönika: MisÀren och GentlemÀnnen25/09/05
Krogens nya ansikte luktar kass21/09/05
Den girige svensken23/06/05
Vad hÀnde med den gedigna skolavslutningen?16/05/05
Varför tröttnar man aldrig pÄ öl?04/05/05
Skitan har mist sin charm!07/04/05
Synden Straffar Sig SjÀlv..06/04/05


GÀstkrönika: MisÀren och GentlemÀnnen

Av: Malin
25/09/05

Allt började nog pÄ en Robbie Williams konsert i Globen för mÄnga Är sen. Min andra "riktiga" konsert efter Spice Girls som jag sÄg nÄgonstans runt 11 Ärs Älder. Hur som helst sÄ skulle jag och min Àldre syster ta oss lÀngst fram till staketet. Det var inte helt lÀtt nÀr jag var den yngsta, minsta och mest oerfarna besökaren dÀr. NÀr jag stod intryckt bland massa 17 Äriga skrikande tjejer och killar, sÄ kÀnde jag att det var för varmt och svettigt.

"Men visar vi tjejer nÄgon uppskattning"

Jag började ta mig bakÄt istÀllet för att hitta en bra plats dÀr jag faktiskt kunde se Robbie, och dÄ hÀnde de! NÄgon tafsa pÄ mig nÀr jag gick förbi. Jag vÀnde mig om och skulle kolla vem det var. LÀtt att ta reda pÄ det nÀr man har en hel publik bakom sig. Nej jag fick fortsÀtta vidare och samma sak hÀnde sÀkert tvÄ gÄnger till. Hur förbannad jag Àn blev sÄ var det ju ÀndÄ ingen som skulle sÀga "du, det var jag som tog dig pÄ röven nyss".

Idag vÀldigt mÄnga konserter och festivaler senare sÄ har jag hört mycket och fÄtt mÄnga skamliga förslag. Killar rycker mig i hÄret, stirrar ut mig totalt, tafsar och gör lama försök till att stöta pÄ mig. Vad Àr detta för mÀnniskor som gör sÄdant hÀr? Kan man vara sÄ dum sÄ att man tror att en tjej ska sÀga, "kul att du ryckte mig i hÄret, ska vi hÄngla?" Nej dÄ fÄr man allt hitta en jÀvligt nergÄngen tjej för att lyckas. Men jag undrar ju hur lÀnge detta ska pÄgÄ. Nu skrattar jag rÄtt inombords nÀr en kille gör ett försök till att stöta pÄ mig. Jag tycker lite synd om dessa patetiska sjÀlar som verkligen inte har nÄgon som helst taktkÀnsla vad gÀller det motsatta könet. Antagligen sÄ Àr de bara Àckel som gÄr igÄng pÄ att ta tjejer pÄ röven i smyg. Men vad vet jag?

Jag har Àven vart med om att killar puttar pÄ mig, och dÄ menar jag givetvis inte nÀr jag stÄr lÀngst fram i vÀrsta trÀngseln. Jag som mÄnga andra rÀknar med att bli puttad pÄ dÄ. Men dem gÄnger som jag stÄtt dÀr det Àr lite halvtrÄngt, inte sÄ man behöver stÄ pÄ folk, utan dÀr det Àr "lagom"
trÄngt. DÄ helt oprovocerat, kan jag fÄ rediga smÀllar, nÀr jag minst förtjÀnar det. DÄ undrar jag ju vad det Àr för as som absolut mÄste tackla just mig. Ska man tacklas kan man vÀl vÀssa armbÄgarna och ta sig fram till dem som Àr lite mer stryktÄliga, och som rÀknar med att komma hem med nÄgra blÄmÀrken och brutna revben.

"Nej det gör vi tyvÀrr inte och jag skÀms"

Men det Àr just dem killarna som verkligen ger mig "hatblicken" och nÄgon sekund senare puttar till mig utav helvete, varför? Sen har vi ju ocksÄ tjejerna med stilettklackarna, som förmodligen Àr helt bortkomna. Hur kan man vara sÄ hÀnsynslös att man tar dessa skor pÄ sig pÄ en konsert. Vet dem inte hur ont det gör att fÄ en sÄdan klack rÀtt över foten? NÀ men spring ni runt dÀr och var snygga istÀllet för att vara praktiska. Hoppas att ni fÄr nÄgot för det!

Nej mycket misÀr blir det pÄ vissa konserter. Men sÄ fÄr jag ju inte glömma gentlemÀnnen, dem som flyttar sig nÀr dem ser att jag ska flytta mig till en annan plats, dem som till och med hÄller borta sina kompisar för att lÀmna fri vÀg sÄ jag kan komma förbi sÄ smidigt som möjligt. Sen har vi dem som erbjuder sig att lÄna ut sina axlar för att jag ska kunna se scenen. MÄnga tjejer som stÄr lÀngst fram vid staketet har ofta en kille bakom sig som hÄller borta en hel publik för att vi inte ska bli krossade mot staketet. Men visar vi tjejer nÄgon uppskattning? Nej det gör vi tyvÀrr inte och jag skÀms. Det var inte förrÀn Jesper och jag diskuterade detta pÄ senaste Turbonegro spelningen som jag insÄg att jag mÄnga gÄnger haft en kille bakom mig som hÄllit borta publikmassorna. Jag kan erkÀnna att jag har nÄgra killar att tacka för att jag inte har blivit krossad under Ären. Sen Àr det rÀtt skönt att ha nÄgon stadig att hÄlla i nÀr det Àr som vÀrst tryck, jag som Àr ganska liten och klen har inte för mycket att sÀga till om nÀr det kommer en vÄg av mÀnniskor flygande mot mig.

MisÀr och gentlemÀn i en konserthall Àr vÀl en ganska lyckad kombination ÀndÄ, för gud vad kul jag har haft.

/Malin