bild - logga
Mobila utgćvan
Enter
bild - blommor
Information:
Skriv ett inlÀgg!
Glöm inte att skriva nÄgra rader i vÄran gÀstbok innan du lÀmnar sidan.
Bli medlem
Du fÄr inte missa att bli medlem pÄ vÄr sida. Genom att bli medlem kan du fÄ veta nÀr nya saker hÀnder hÀr pÄ sidan.
LĂ€gg upp en bild!
Har du har nÄgon rolig bild som du tycker skulle passa pÄ vÄr sida? GÄ in pÄ besökarnas bilder och lÀgg upp den.
Länkar:
Nomad SprÄkresor
djungeltrumman.se
maestos egna sida
Nya medlemmar:
rfdsggdhgeed
ljdwefdsyroxlk
ljdedseyrobgh
ljdwefdsyrovpk
Bli medlem?
start
film
foto
gästbok
bloggar
paintball
webshop
mobilen
crew
spex
nöjesguide
krönikor

inloggning
ny medlem
medlemmar

admin
logout
RSS 2.0

Lite läsning.
Pć denna sida kan du hitta lite historier som vi i crew knćpat ihop. De handlar om allt mellan himmel ć jord och vi tror du kan fć lite trevlig läsning om du tar dig tiden att titta igenom dem.

Rubriker:
Blue Ocean Strategy29/01/09
Va kvinnor frÄn Venus sa du?15/05/07
Komma hÀr och snacka om jÀmstÀlldhet13/06/06
Konsten att ragga..08/06/06
Varför blir de aldrig som man tÀnkt sig?15/03/06
Öppen inbjudan!13/02/06
Jag Àr en buffé-torsk!06/02/06
Waiting for my real life to begin29/12/05
GÀstkrönika: Att vara tjej...05/12/05
Det blÄögda Sverige17/11/05
SingeltrÀsket11/10/05
What becomes of the broken hearted?03/10/05
GÀstkrönika: MisÀren och GentlemÀnnen25/09/05
Krogens nya ansikte luktar kass21/09/05
Den girige svensken23/06/05
Vad hÀnde med den gedigna skolavslutningen?16/05/05
>> Varför tröttnar man aldrig pÄ öl?04/05/05
Skitan har mist sin charm!07/04/05
Synden Straffar Sig SjÀlv..06/04/05


Varför tröttnar man aldrig pÄ öl?

Av: Maesto
04/05/05

Alla kan nÀmna en dryck som de aldrig mer i livet kommer att kunna dricka utan att kvÀlja sig frenetiskt. Detta grundar sig naturligt i att man nÄgon gÄng spytt som en kalv av denna törstslÀckare. Den brÀnnande kÀnslan i halsen dÄ smaken av sprit blandat med magsaft passerat har liksom satt sig och kommer alltid att finnas kvar. SjÀlv kommer jag aldrig att kunna dricka drinkar blandade pÄ Ragnars groggmix igen eftersom dessa vidrigt sötsyrliga drinkar kom upp lika snabbt som de Äkt ner i sÀlen för nÄgra Är sen.

"TÀnk nu tillbaka pÄ ditt liv"

Dessutom var kanske idén om att dricka denna essens rent inte heller sÄ bra för vÀlbefinnandet. Ger du mig en Fernet börjar de bubbla och ens tanken av en redd Slava fÄr mig att övervÀga att sluta smaka sprit.

Öl dĂ„? TĂ€nk nu tillbaka pĂ„ ditt liv. Hur mĂ„nga liter öl har du druckit totalt i ditt liv? Börjar man rĂ€kna pĂ„ det sĂ„ förstĂ„r man att det Ă€r en enorm mĂ€ngd flak som har gĂ„tt Ă„t genom Ă„ren. Vi gör en uppskattning. SĂ€g att du en normal mĂ„nad kanske dricker 1,5 flak, sen har vi toppar och bottnar vissa mĂ„nader men snitt kanske nĂ„got i den stilen. Detta innebĂ€r 18 liter öl i mĂ„naden i 12 mĂ„nader i kanske 8-9 Ă„r, man inser
snabbt att det rör sig om kubikmeter öl man har hÀvt i sig. Visst har man spytt, krÀkigts, kastat upp av denna dryck ocksÄ flertalet gÄnger. MEN till skillnad frÄn dessa spritsorter vi aldrig mer kan dricka sÄ tycker man fortfarande att öl Àr skamligt gott. Man kan supa ner sig pÄ en lördag, mÄ sÄ kass att man övervÀger att bli nykterist pÄ söndagen och sen tycka att det Àr svingott med en öl pÄ mÄndagskvÀllen. Det Àr ju nÄt som inte stÄr rÀtt till!

Jag tror jag kÀnner till tvÄ personer som inte lÀngre kan dricka öl, dessa tvÄ Àr dock ingenting mot alla som fortfarande dricker öl med behag. Det hela Àr mycket mÀrkligt och hade jag haft tid och pengar hade jag satt mig ner och forskat pÄ öl-molekylen för att se vad som skiljer den mot sprit-molekylen. Kanske Àr det denna stÀndiga lÀngtan efter ölen som har gjort att den Àr sÄ stor över vÀrlden i alla tider. Troligtvis Àr det vÀrldens genom tidernas bÀsta uppfinning och jag ser sÄ fruktansvÀrt mycket fram emot att fÄ sÀnka ner ett nÀt med öl pÄ botten av kanalen i sommar och lÄta sommarsolen vÀrma och alkoholen ge sitt underbara vÀlbehag.

"Hur mÄnga liter öl har du druckit totalt i ditt liv"


/Maesto