bild - logga
Mobila utgćvan
Enter
bild - blommor
Information:
Skriv ett inlÀgg!
Glöm inte att skriva nÄgra rader i vÄran gÀstbok innan du lÀmnar sidan.
Bli medlem
Du fÄr inte missa att bli medlem pÄ vÄr sida. Genom att bli medlem kan du fÄ veta nÀr nya saker hÀnder hÀr pÄ sidan.
LĂ€gg upp en bild!
Har du har nÄgon rolig bild som du tycker skulle passa pÄ vÄr sida? GÄ in pÄ besökarnas bilder och lÀgg upp den.
Länkar:
Nomad SprÄkresor
djungeltrumman.se
maestos egna sida
Nya medlemmar:
rfdsggdhgeed
ljdwefdsyroxlk
ljdedseyrobgh
ljdwefdsyrovpk
Bli medlem?
start
film
foto
gästbok
bloggar
paintball
webshop
mobilen
crew
spex
nöjesguide
krönikor

inloggning
ny medlem
medlemmar

admin
logout
RSS 2.0

Lite läsning.
Pć denna sida kan du hitta lite historier som vi i crew knćpat ihop. De handlar om allt mellan himmel ć jord och vi tror du kan fć lite trevlig läsning om du tar dig tiden att titta igenom dem.

Rubriker:
Blue Ocean Strategy29/01/09
Va kvinnor frÄn Venus sa du?15/05/07
Komma hÀr och snacka om jÀmstÀlldhet13/06/06
Konsten att ragga..08/06/06
Varför blir de aldrig som man tÀnkt sig?15/03/06
Öppen inbjudan!13/02/06
Jag Àr en buffé-torsk!06/02/06
Waiting for my real life to begin29/12/05
GÀstkrönika: Att vara tjej...05/12/05
Det blÄögda Sverige17/11/05
SingeltrÀsket11/10/05
What becomes of the broken hearted?03/10/05
GÀstkrönika: MisÀren och GentlemÀnnen25/09/05
Krogens nya ansikte luktar kass21/09/05
Den girige svensken23/06/05
Vad hÀnde med den gedigna skolavslutningen?16/05/05
Varför tröttnar man aldrig pÄ öl?04/05/05
Skitan har mist sin charm!07/04/05
>> Synden Straffar Sig SjÀlv..06/04/05


Synden Straffar Sig SjÀlv..

Av: Green
06/04/05

Jag vet inte riktigt var jag ska börja nÀr jag ska förklara de som har hÀnt mig dom senaste dagarna men alltihop började i lördags natt..men ja börjar historien pÄ söndag morgon.
NÀr jag vaknar upp, strax efter 7, mÀrker jag att brevid mig i sÀngen ligger en kvinna (som inte e min flickvÀn!) och sover och jag fÄr genast en flashback frÄn natten innan. Jag har gÄtt hem med min 4 Är Àldre arbetskamrat.

"De e tillrÀckligt jobbigt som de e"

shit pommefritt!
Jag smyger upp ur sÀngen, letar upp mina kalsonger, gÄr in pÄ toa Ä slÄr en sjua. Min snopp luktar..den luktar synd. Jag gÄr ut Ä letar upp min mobil bland klÀderna som ligger utspridda pÄ golvet . 31 missade samtal..man behöver ju inte speciellt mÄnga gissningar pÄ sig för att lista ut att det var min sambo som desperat har försökt kontakta mig under natten. Om jag nu mot all förmodan inte hade dÄligt samvete vid det hÀr laget sÄ kan ni tÀnka er hur jag kÀnde mig nu. Jag satte mig i hennes kök Ä kÀnde att baksmÀllan sakta började komma över mig i all Ängesten. Efter ett tag hörde ja kvÀllens vÀrd ropa frÄn sÀngen att ja skulle komma in Ä lÀgga mig igen. SÄ dÀr lÄg jag igen. Jag bara lÄg dÀr i sÀngen brevid henne igen och visste inte riktigt vad jag sysslade med. Jag borde gÄtt hem. Bara tatt pÄ mig klÀderna Ä gÄtt hem. Men jag vÄgade inte. Jag vÄgade inte för jag visste att nÀr ja vÀl kom hem sÄ skulle allt bara bli ett helvete. SÄ jag lÄg kvar dÀr. För sÄ lÀnge jag lÄg kvar sÄ kunde jag glömma allt annat som vÀntade. Jag var nu en av dom..en av dom otrogna. Men nÀr jag lÄg dÀr och sÄg henne. Kvinnan som hade fÄtt mig att passera den grÀns jag aldrig trodde att jag kunde passera sÄ kunde jag inte Ängra vad jag hade gjort. Jag ville ju! KvÀllen innan sÄ ville jag ju! Annars hade jag ju inte följt med henne hem. Jag visste att redan nÀr jag klev in i taxin att grÀnsen var passerad. För jag ville! JÀvlar va jag ville ligga med henne! Man e ju inte mer Àn mÀnniska, man lever bara en gÄng, tÀnkte jag. Jag mÄ vart full men inte sÄ full att jag inte visste vad jag gjorde.
Vi ligger kvar Ä pratar hon somnar till nÄgra gÄnger men jag ligger vaken. timmarna gÄr och till slut ringer min sambo igen.

"vi hade ju sex utan skydd"

Denna gÄngen svarar jag. Jag sÀger att jag har sovit hos Rajban(att jag skulle behöva dra in en polare i den hÀr skiten) och att jag kommer hem om ett tag. Hon sÀger att hennes förÀldrar har ringt Ä frÄgat om vi vill Àta middag med dom vid 5-tiden(YES!). Jag gÄr Ä lÀgger mig igen. Jag orkar inte bry mig. De e tillrÀckligt jobbigt som de e. Till slut, frammÄt 11-tiden gÄr jag hem. De e med tunga steg jag kliver ut frÄn hennes port. Nu visste jag vad som vÀntade. Skulle jag ljuga? skulle jag berÀtta? skulle jag hoppa ut framför den dÀr skÄpbilen sÄ jag slapp alltihop? Till
slut kommer jag hem. Elin e inte hemma. Jag tar en dusch men jag kĂ€nner fortfarande lukten av henne. Shit vilken jĂ€vla Ă„ngest. Å min sambo kommer nĂ€r som helst.
Hon kommer efter ett tag. Hon e sur som fan för att jag sov hos Rajban och inte hörde av mig. Jag förmÄr mig, för tillfÀllet, inte att berÀtta vad som egentligen har hÀnt utan ber om ursÀkt för att jag inte kom hem och vi sitter Ä pratar en stund.
Plötsligt nÀr vi sitter dÀr fÄr jag ett sms. De e kvinnan jag har spenderat natten med. Nu tror ni kanske att hon bara ville nÄn liten skitsak, som att jag hade glömt en tröjja eller nÄtt, men icke. Hon berÀttar att hon precis fÄtt reda pÄ att hon kanske har klamydia! KLAMYDIA! just my luck! Jag blir helt yr och kallsvettig och gÄr ut pÄ bakongen. Jag lÀser meddelandet sÀkert 10 gÄnger till. Till slut gÄr jag in igen och sÀger att jag mÄr dÄligt och inte kan Àta middag med hennes förÀldrar. Hon blir Ànnu argare och jag sÀger att jag mÄste gÄ ut Ä ta en promenad.
NÀr jag kommer ut ringer jag upp och frÄgar vafan de e frÄgan om. Jag hör först inte om hon skrattar eller grÄter men en sak Àr sÀker. Det hÀr e fan inte roligt!! Jag hade hoppats att de skulle va nÄn slags sjukt skÀmt men jag fÄr reda pÄ att sÄ Àr inte fallet.

"Jag ville ju"

FYYY FAAAN!! Jag trodde inte att det kunde bli vÀrre denna dag men de kunde de tydligen.
Efter jag har pratat med henne sÄ ringer min sambo mig och grÄter. Hon fattar. De e klart att hon fattar. Jag har ju bettet mig skitkonstigt. Jag blir tvungen att berÀtta alltihop per telefon. Hon vill att jag ska komma hem igen och prata om det men jag förklarar att jag behöver va för mig sjÀlv Ä fundera pÄ vad fan jag har gjort. Herregud..jag Àr en idiot..en jÀvla idiot! Hur fan kunde jag bli ett sÄnt jÀvla svin. Men jag ville ju!
Jag promenerar runt ett tag i ett shocktillstÄnd djupt försjunken i tankar. Efter ett tag ringer jag till klamydia-kvinnan igen och pratar lite. Hon föreslÄr att jag ska komma bort till henne Ä prata om det och eftersom jag inte vill gÄ hem sÄ godtar jag hennes erbjudande.
VÀl framme hos henne fÄr jag dessutom reda pÄ att hon inte tog p-piller..vi hade ju sex utan skydd..du e en jÀvla talang Jonas! Nu kunde du ju blivit farsa pÄ kuppen..men sÄ Àr (tack gode gud!!) inte fallet.
Vad har man lÀrt sig av allt detta dÄ? Ja, jag e ju ett par upplevelser rikare. Men jag har förstört ett förhÄllande och gjort mitt liv till ett helvete..men skulle jag göra det igen om vi drog tillbaks klockan till lördag natt..ja de skulle jag med största sannolikhet göra..tyvÀrr. men nu mÄr man ju som man förtjÀnar. klockan e 20 över tolv och jag ska upp halv 5 i morgon bitti Ä jobba men ja vetifan om jag klarar det för jag har druckit lite för mÄnga öl ikvÀll.
Nu nÀr ni har lÀst denna krönika kan ju va glada att ni slipper va i mina klÀder..

/Green